Afbeelding lachende meisjes met schooltas

Leuke schooltassen voor de middelbare school

Zonder leuke schooltas ben je nergens op de middelbare school. Kilo’s boeken sjouw je dagelijks heen en weer van lokaal naar lokaal. Dus dan is het wel belangrijk dat je een goede tas hebt. Schooltassen zijn er in allerlei soorten en maten. Maar wat kun je nou het beste kiezen?

Rugzak
Sowieso is het belangrijk om een rugzak te kiezen als je veel moet dragen. Een rugzak verdeelt het gewicht mooi gelijkmatig over je schouders. Kies er vooral een met brede schouderbanden. En moet de rugzak waterdicht zijn? En hoeveel liter inhoud heb je nodig?

Schoudertas
Deze tassen zijn niet zo ergonomisch verantwoord maar je kan je er wel vrij mee bewegen.

Kijk vooral ook naar speciale vakken en compartimenten, wat vindt je zelf het handigst? Denk bijvoorbeeld ook eens aan een schooltas met laptopvak. Of voel je toch meer voor een schooltas van leer? Of toch liever een pokémon schooltas?

Binnenkort lees je hier meer over schooltassen voor de middelbare school. We gaan dieper in op hoe je nou een goede keuze maakt en laten je een uitgebreide selectie leuke schooltassen zien. Ben je nu al op zoek? Kijk dan eens op sites als bol.com of coolblue.nl.

Vergelijkbare berichten